شبکه منجی

برخی می گویند در عصر غیبت ما مأمور به سکوت و سکون و کناره گیری از هرچه مربوط به حکومت، دولت و حکام است، هستیم. به عبارت دیگر مأمور به کناره گیری از سیاست هستیم؛ به نحوی که حق دخالت در امور حکومتی نداریم؛ چون حکومت از آنِ امام زمان(ع) بوده و ما در زمان غیبت آن بزرگوار هستیم.
بحث از چرایی و علت غیبت و پنهان‌زیستی حضرت، یکی از بحث‌هایی است که همواره مورد توجه علاقمندان به مباحث مهدویت بوده و همواره ذهن جستجوگر بشر، به دنبال دلیل و فلسفه‌ی این رخداد بوده است. پیش از آنکه به برخی حکمت‌ها و علت‌های ظاهری غیبت بپردازیم، لازم است به این نکته اشاره گردد که پنهان‌زیستیِ آخرین ذخیره‌ی الهی، به طور قطع، از اسرار خداوند است. با توجه به روایات، علت و فلسفه‌ی واقعی غیبت آن امام همام، بر بشر پوشیده بوده و از اسرار الهی است.
وقتی انسان آینده را روشن ببیند، سعی می­کند به سمت آن رفته و آن را نزدیک و نزدیک‌تر کند. زیرا انتظار، به جامعه هویت می‌بخشد. جامعه‌ی منتظر دارای شاخصه‌هایی است که مهم‌ترین آن‌ها هم‌راستا بودن کلیه‌ی فعالیت‌های آن با قرآن کریم و سنّت رسول خدا (ص) است.
برخی محبت­ها، ذاتی است؛ مانند محبت پدر و مادر به فرزند. برخی محبت­ها به مرور زمان در اثر ارتباط و مأنوس شدن با افراد به وجود می­آید؛ مانند بسیاری از دوستی­های متداول در جامعه. محبت اهل‌بیت(ع) و خصوصاً امام عصر(عج) به شیعیان، از نوع محبت ذاتی است.
باید توجه داشت، رضایت امام زمان(عج) در راستای رضایت خداوند متعال است. یعنی اگر امام زمان(عج) از ما راضی باشند، درواقع خداوند متعال هم از ما راضی هستند و درواقع رضایت امام، همان رضایت خداوند است. برای بدست آوردن این رضایت، باید گناه نکرد و از نافرمانی الهی دوری نمود. کسی که تمام تلاش و همت خود را بر این بگذارد که گناه نکند،